Saturday, November 3, 2007

Adriana Zekri 3rd Birthday Bash

My 1st assignment after a very loooooongg Raya holiday..

27th October;

The Westin, KL

Melihatkan gambar sahaja sudah tau betapa meriah dan grandnya birthday party untuk puteri yang seorang ini, Adriana. Masa saya sampai kata mamanya Adriana sedang di set rambutnya (make me damn exited to see the girl of the day) Deco party sgt colourful dan cantik, makanan pun lazat2, kanak2 yang riang dan dipenuhi dengan tetamu yg happening & friendly belaka. Mr clown pun menjalankan tugas yang sangat baik menghiburkan kanak2 pada hari itu. Terasa bertuah kerana dapat merakamkan serta menjadi sebahagian daripada tetamu untuk majlis ini..

Saya mesti mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada Zekri dan Melanie (i hope i spell it correctly) kerana memberi kepercayaan kepada saya dan menjemput saya untuk majlis ini.. sori la.. sebab saya tak bawak anak sekali.. hehehe.. takut dia meragam pulak nanti.. ;-) walaupun sebenarnya saya harap dia juga ada bersama2 dapat bermain dengan kawan2 baru.. takpe.. maybe next time..

Later that night this beautiful family fly back to Ireland. With these photos, i do hope it will bring back the unforgetable memories they had here especially on their daughter's birthday bash. I love all the photos and and wishing u guys have a good & healthy life there. Kiss the 'shy2 cat' cute Adriana for me (frust tak dapat kiss dia hari tu..).. and last but not least i do hope u enjoy the pics and love them all! Thanks again :-)
Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors