Monday, February 25, 2008

Lovely..

Introduce you.. Natra Syazwana..


Another collection of my 'Arriving' series... lama tak letak gambar baby new born rasanya.. walaupun Natra not so newborn.. tapi waktu ini dia masih dalam pantang.. tidak ada rezeki nampaknya untuk ambil gambar nya semasa dia berusia 2 wks & below... tapi ini pun sudah cukup buat saya terbawa2 bau baby itu sampai ke rumah.. malah saya terbawa balik pula 2 bolster kepunyaan si kecik ini... hahaha! lawakla photographer ni kan...hehehhe dah .. sampai rumah anak saya mengaku tu bolster dia pula.. ekekkeke :D


Gambar ini saya ambil awal January lepas... semasa saya serahkan CD pada ibunya, Natra sama seperti sebelumnya.. rambut masih lebat... badan pun masih chubby..

Natra sangat cantik! matanya kaler grey.. kulit pun putih melepak.... Alhamdulillah.. syukur dengan kurniaan Tuhan.. untung saya kerana kehidupan saya sentiasa dikelilingi oleh anak2 comel sepertinya..


Alangkah seronoknya kan.. andai anak saya ada gambar begini dulu.. :-) takpe mungkin kalau ada rezeki anak kedua.. saya pasti akan merakamkannya sebegini...(takpun abah dia lah ambik gambar kan.. maklumlah dalam pantang mana boleh lasak2 hahhaha!) dan nanti bolehlah sentiasa tatap gambar Natra selalu kalau preggy.. mana tau.. nanti keluar girl dan comel sepertinya pula!!! ;-)

InsyaAllah kami akan berjumpa lagi untuk session Natra seterusnya.. (watch out Natra.. i'm going to watch u grow!!) Auntie doakan Natra membesar dengan baik dan sihat InsyaAllah :-)


Buat Su, Thanks for the greatest experience ever!

Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors