Wednesday, May 14, 2008

Mom's beauty

Apalagi yang membahagiakan seorang ibu selain dapat mendakap anaknya dengan penuh kasih sayang.. dan menyerahkan seluruh jiwa raganya untuk si anak.. kalau boleh 24 jam sehari rasanya mau bermain2 dan mendakap anak tercinta..

Anda semua masih dalam Mom's Day mood? Enjoy this mother~daughter bonding till the end ok! Hope it will bring smile on your face.. Mesti ada yang terus telefon rumah tanya khabar anak masing2 lepas melihat gambar2 ni agaknya ;-)


Sessi kali ni kami habiskan di dalam bilik sahaja.. bahagia betul rasanya melihat dua beranak ini menghabiskan masa berbaring2 dan bermain2 di atas katil.. tersentuh jugak hati melihat ikatan itu... ibu dan anak.. Selain Tuhan kuasa apalah yang mampu memisahkan, bukan?


Si ibu sangat periang dan peramah.. mcm dah lama kenal saja rasanya.. bergelak ketawa kami sepanjang sessi... apa yang lebih melucukan.. si tukang ambil gambar ni pun sempat test mekap sekali.. abislah muka si tukang ambil gambar ni ditonyoh dengan compact powder dan ber eyeshadow bagai...hehehe.. suatu pengalaman dan keseronokan yg susah nak dilupakan..


Sehinggalah anak itu tertidur.. barulah selesai kami ambil gambar .. riang rasa hati saya hari itu.. Jamilla nama anaknya.. cantik nama secantik tuannya..


Sebenarnya si comel Jamilla ni ada 2 org twin brothers.. sebaik sahaja selesai ambil gambar Jamilla.. saya teruskan dengan sessi untuk kedua abangnya pula.. separuh hari saya di sana... tetapi rasa mcm cepat sangat masa berlalu.. mungkin susah sikit nak berjumpa mereka kerana mereka menetap di Singapore.. Takpe kita masih ada 2 lagi session akan datang insyaAllah.. panjang umur kita jumpa lagi ok!


Buat Ibu dan anak2nya.. terima kasih kerana menceriakan hari saya pada hari itu.. Nanti saya update gambar abg2 kembarnya pula ok!

Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors