Tuesday, October 21, 2008

A date with an adorable family

So sweet this family... sweet sgt2 tak tau nak cakap sweet macamana.. soft ajer semua.. sampai saya nak suruh berposing pun saya pulak yang naik segan.. maklumlah saya ni jenis belasah dan ramah ajer... kalau ikutkan maam2 perkara saya nak suruh buat.. tp bila berhadapan dengan family2 sweet macam ni... tukang amik gambar pula yang jadi kaku...hikhikhik...

They are such a perfect family.. si ibu berwajah lembut saja.. tanpa sebarang calitan mekap di muka... dia memang cantik... dapat anak sepasang pula tu.. seronok rasanya hidup bagaikan lengkap sahaja... anak2 pula comel2 belaka... si abang memberi saya senaman secukupnya hari tu.. bagus juga.. yelah musim2 raya ni.. berat badan naik tak dapat siapa nak tolong lagi.. adik pula tak banyak perkara yang boleh dilakukannya.. berbaring dan tidur sekejap.. nyaman sangat udara di situ agaknya sampai kami bising ambil gambar dia pun lama boleh dia tidur..

By the time saya tulis ni.. mereka semua telah selamat terbang ke Perth.. the dad working there while ibu mereka sambung belajar di sana.. Mudah mudahan kalian semua happy with your new life over there ok!
to Sheri and family.. wish u all the best and hope u love all the pictures!!
Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors