Wednesday, January 7, 2009

Get ready for..

...a long queue of sneak peeks...
wah... semangat betul bunyinya.. azam baru kot je nih... tapi memang.. memang agak ketinggalan dalam mengupload gambar lately...
satu satu ye....
mari kiter mulakan dengan this one happy family.. dengan berbaju merah.. sangat terserlah energy dan kegembiraannya... suka bangat sihh amik gambar family ni... tidak malu tidak segan...tapi bila balik ke rumah saya pulak yang segan malu tahap maksima.. bila saya tahu rupa rupanya masa tengah captured this family ada satu 'insiden' yang ter 'accident' yang saya tak perasan... bila balik .. tengok.. oh myyyyyyyy... malunya iii!!! takpelah biar ia menjadi rahsia saya di sini.. leh buat satu list kenangan yang tak dapat saya lupakan ketika mengambil gambar... to Yasminy... kalau awak perasan... mintak ampun lah ye.. buat2 lah macam tak perasan ok!!!

Terima kasih banyak2 sebab semuanya begitu sporting pada hari tu.. sampai kiter semua tak henti2 ketawa.. ntah apa yang lucu tak tau lah... u nampak glowing2 la dengan mekap dari puan Jaja kiter ;-)

oh ya buat pengetahuan semua... saya ada menyediakan pakej sekali dengan make up untuk sessi photography.. inilah salah satu dari hasilnya.. terus terang saya katakan... make up adalah salah satu faktor untuk menaikkan lagi seri wajah anda di dalam gambar.. kalau muka pucat ia akan mempengaruhi mood sesuatu gambar.. ini pada pandangan mata kasar saya lah...melalui pengalaman dan pengamatan saya sebelum ini..

tidak perlulah bermekap seperti mahu ke opera cina.. cukup dengan sentuhan2 simple macam ni memang sangat2 dapat membantu dalam penghasilan gambar yang bertenaga, cantik dan sedap mata memandang... si tuan empunya diri di dalam gambar pun sudah pasti akan tersenyum bangga melihat gambar-gambarnya... kalau tak caya cuba try test sendiri dirumah.. before and after anda ber 'grooming' mesti sengih2 saja melihatnya... betul tak.. betul tak...? alah... jangan malu2... :D


ok Yasmin... hope u love it!!

Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors