Friday, June 12, 2009

Oh! So sweet~


Melihatkan perwatakan Akif dalam gambar2 ni saya rasa mungkin ramai yang dapat mengagak betapa pemalunya si kecil sorang ni. Memang sangat pemalu.. rasanya budak lelaki paling pemalu sekali yang pernah saya ambil gambar :-) susah betul nak dapat bertentang mata dengannya.. dia tidak takut dengan saya.. tetapi sangat pemalu.. hingga kadang2 bila saya cuba2 untuk mengusiknya.. tersimpul2 dia tersenyum.. merah padam jadi muka menahan malu.. tapi tak sangka pula.. bila habis je sessi.. nak pula dia bermain2 dengan saya.. malah dapat peluk cium pulak tu.. ada gambar saya dengan dia berdua :-) bila saya balik naik keta.. dari luar dia melambai2 saya..

Ok.. ni ada satu set gambar yang mana mereka bertiga khusyuk bermesra dan bermain sesama sendiri.. hingga senyum mahal Akif jelas kelihatan.. Thanks Akif.. sekurang-kurangnya dalam kereta hari tu, Auntie dapat menghembus nafas lega sebab apa yang ibu dan ayah Akif inginkan agar dapat ambil gambar Akif tersenyum tercapai :-) Oh.. mereka memang satu keluarga yang sangat sweet sekali.
hihihi.. tengok ni.. ni salah satu waktu dia rasa segan teramat sangat dengan Auntie Zubye nya ni ;-)Buat Ayu, terima kasih yang tidak terhingga di atas kepercayaan ni.. dan minta maaf banyak2 sebab lambat up entry ni.. Harap penantian tu berakhir dengan sebuah senyuman :-)

Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors