Tuesday, March 23, 2010

How can I not love you? | Kuala Lumpur, Malaysia Kids Photographer.

Children are truly amazing.

I'm blessed to have the best job in the world :-)
Saya diberi kepercayaan sekali lagi oleh Shikin untuk merakamkan koleksi2 dress terbaru ciptaannya yang digayakan oleh kanak2 ini.. Boleh dapatkan koleksi2 pakaian ini ni Butik GirlsCharms atau be GC fan di sini.

And once again, I really miss my childhood seeing all those pictures.. walaupun ketika kecil saya tidak punya gambar2 secantik ini, tetapi memorinya tetap terpahat diingatan... tetapi ada juga yang hampir tidak dapat saya recall.. sungguh sedih untuk berusaha mengingat kembali saat2 itu terasa teramat susah.. alangkah beruntungnya saya kalau dulu saya ada koleksi gambar2 yang banyak sepertimana anak2 sekarang.. sekurang2nya dapat juga saya menatap gambar2 lama.. tetapi tidak mengapa.. saya tahu ketika itu sesuap nasi adalah lebih penting buat kami adik beradik daripada ibubapa saya membeli kamera.. kerana di hati mereka disitulah kami tinggal.. disitulah album kami.

Terima kasih ibu dan babah kerana sentiasa menghargai anakmu ini :-) Buat Allahyarham Atok tersayang.. kerana jasa dari kameramu.. adalah juga gambar kami serba sedikit semasa zaman kanak2.. walaupun ada yang telah hilang kerana waktu dulu tidak tahu lagi menghargai semua itu.. kini apabila memori pun sudah tidak sekuat mana, terasa benar kepentingan gambar2 itu.. sekurang2nya kami adik beradik dapatlah bergelak ketawa melihat wajah masing2 semasa kecil dahulu :-)

Blog Archive

Contact

E-mail : eyesofgrace@gmail.com

Followers

Online Visitors